Za masakr v Paříži by mělo cítit vinu i Žít Brno a jemu podobní

Ne každý migrant, který útočí na policisty a provolává Alláhu Akbar, použije později kalašnikov. Nicméně známka toho, že takový člověk s sebou nese zlo, to je. Odpovědnost za jeho činy mají i lidé, kteří mu přes hranice pomáhali.  

Když někdo trhá v dětství křídla motýlům, nemusí z něho nutně vyrůst sadistický vrah. Nicméně nějaká známka toho, že něco není v pořádku, to je. Ne každý migrant, který útočil na maďarské policisty na hranicích a provolával při tom Alláhu Akbar, vezme ve své cílové zemi kalašnikov a postřílí desítky lidí. Nicméně známka toho, že takový člověk s sebou nese problémy a zlo, to určitě je.

Kolik takových muslimských fanatiků se dostalo přes hranice a nyní se nekontrolovatelně šíří Evropou nikdo neví. Co je však smutná skutečnost, že mnohým z nich k tomu pomohli pomýlení čeští pseudoochránci lidských práv.  

Jde o povýšené sociální inženýry, kteří chtějí (z jejich pohledu) tupé většině vnutit jejich vidění světa. Označují českou společnost jako nenávistnou, varují před hysterií vůči uprchlíkům a dělají všechno pro to, aby v lidech vyvolali pocit viny za jakýkoliv názor odlišný od jejich názorů.

Jde o lidi, kteří se celý život protloukají různými neziskovkami, žijí z peněz jiných lidí a proto mají čas vymýšlet šílené projekty, jako je například podpora muslimské imigrace do Brna. Právě v Brně je bohužel takovýchto lidí spousta a koncentrují se kolem hnutí Žít Brno, které se pomalu ale jistě mění na bolševickou organizaci, která hlásá, že kdo nejde s námi, musí být minimálně umlčen. K představitelům, ideologům a největším zastáncům muslimské migrace patří Matěj Hollan, Martin Freund, Barbora Antonová či Stanislav Biler.

 

Před časem jsem se na Facebooku ptal těchto lidí na to, jak se budou cítit, až některý z migrantů, kterým pomáhají, spáchá nějaké zlo, třeba znásilní ženu v Německu nebo zaútočí na někoho, kdo nebude souhlasit s jeho vírou.

Jejich reakce byla očekávaná. Vysmáli se mi.

Nyní to k smích není. A nikdo z nich neví, zda právě ten migrant, kterému pomáhali přes hranice, nemá nějaký podíl na teroristickém činu nebo nějaký nechystá.

Všichni lidé, kteří pomáhali a pomáhají nelegální muslimské migraci, jsou podle mého názoru spoluodpovědní za všechny současné i budoucí násilné činy spáchané ve jménu Alláha. Možná si konečně někteří z nich začínají uvědomovat, jaké zlo pomáhají šířit. Nicméně je jasné, že zaslepení lidé to nepochopí nikdy.

 

 

Autor: Vladimír Kuchař | neděle 15.11.2015 9:23 | karma článku: 43,16 | přečteno: 3780x
  • Další články autora
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik