Vladimír Kuchař

Ženy třeste se, muslimský muž běhá po městě

5. 01. 2016 17:29:04
Ženy třeste se, muslimský muž běhá po městě. Muslimští migranti v Německu zorganizovali na Silvestra masové hony na německé ženy. Kdy myslíte, že se dočkáme nahánění žen africkými a arabskými přistěhovalci také v Česku?

Přírodě prostě nejde poručit. A sexuálnímu pudu už vůbec ne. Mezi migranty je 80 procent mladých mužů a jejich přetlak v oblasti pánve musí být obrovský. Navíc nesouvisí jen s nynější migrační vlnou a jejich cestou do Evropy. V severoafrických a arabských zemích panuje dlouhodobá sexuální frustrace mladých mužů, kterou s sebou přinášejí. Důvod? Tím, že islám umožňuje mnohoženství, tak není divu, že plno žen mají staří, bohatí muži. A ti, kteří nemají práci, perspektivu, schopnosti, co zbývá těm? Buď se přidat k Islámskému státu a koupit si za pár dolarů otrokyni nebo se vydat do Evropy a doufat, že nějakou ženu uloví tam. Jak říká britský filozof Roger Scruton: „Mladí muslimové si sem jdou mimo jiné i pro ženy.“

Lovy migrantů na ženy začínají

Když mluvím o lovu, nemyslím to jen obrazně. V médiích se objevila zpráva, že organizované skupiny migrantů v obtěžovaly, ošahávaly a okrádaly německé ženy při silvestrovských oslavách v Kolíně nad Rýnem či Hamburku. Dokonce došlo podle zpráv německých médií ke znásilnění.

Podrobnější zprávy najdete zde:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390943-nemecko-sokovaly-masove-utoky-na-zeny-na-silvestra-stovka-obeti.html

http://zpravy.idnes.cz/arabove-a-africane-v-koline-a-hamburku-osahavali-zeny-pc1-/zahranicni.aspx?c=A160105_141112_zahranicni_mlb

Koho z vás to překvapuje? Kdy myslíte, že se dočkáme nahánění žen hordami muslimských migrantů také v Česku?

Podle mého názoru velmi brzy, pokud bude současná vláda stále ustupovat nátlaku a šíleným nápadům Merkelové a spol. z venku a nátlaku nestoudných a nesoudných neziskovek podporujících za peníze všech muslimskou migraci, ombdsmanky a spol. zevnitř naší země.

Znásilnit ženou je u muslimských migrantů normou

Většinu znásilnění v Oslu páchají imigranti.83 z celkem 86 znásilnění v Oslo mají na svědomí muži "nezápadního původu". Ve Švédsku narostl počet znásilnění za posledních 30 let o neuvěřitelných 1 472%. A hádejte, čím to bude.

Čím to je, že muslimští přistěhovalci takto běsní? Jednoduše proto, že násilí na ženách považují za normální. Islám definuje pravidla soužití muže a ženy a je to celkem jednoduché. Žena musí poslouchat a například manželem násilím vynucený sex není považovaný za znásilnění. Znásilnit nevěřící ženu je podle ortodoxního výkladu islámu legální. To vše určuje soubor pravidel chování známý jako šaria. Podle šarii přitom většina muslimů v Evropě chce žít a považují ji za správnou. Řeč faktů: průzkumy mezi muslimy v Evropě ukázaly, že pro 2/3 z nich je právo šaria nadřazené zákonům státu, ve kterém žijí (pro zajímavost: 1/4 schvaluje islámský terorismus jako oprávněnou formu džihádu (tedy šíření islámu)).


Navíc muslimové odmítají svou vlastní odpovědnost za své činy. Policejní vyšetřovatelé ze skandinávských zemí i odjinud nají zkušenost, že když vyslýchají muslimského muže, který znásilnil ženu, často uslyší argument, že to byla chyba té ženy, protože ona měla sexy oblečení, vypadala vyzývavě a tím násilí vyprovokovala.

Jednoduchá logika říká, že čím více bude migrantů z muslimských zemí, tím více žen se dočká stejného osudu jako tisíce Švédek, Norek či Němek, které musely chtě nechtě podlehnout kouzlu muslimského muže. A my se i v Česku dočkáme titulků v novinách (reálné příklady), jako jsou:

“Dvanáctičlenný muslimský gang sedm hodin non-stop znásilňoval matku dvou dětí. Muslimští diváci v soudní síni tleskali a volali "děvka" a "patří jí to".”

“Šestnáctiletá křesťanská dívka několik hodin znásilňována skupinou mladých muslimů”.

Co se odehrává v hlavách feministek?

Jaký asi rozpor nyní musí být v hlavách a srdcích feministek, které jsou zároveň agilními propagátorkami podpory muslimské migrace do Evropy.

Na jedné straně, aspoň doufám, vidí rostoucí násilí na ženách, na druhé straně jim jejich multi-kulti komunity nedovolí veřejně uhnout z podpory muslimským migrantů.

Vždyť celá řad z nich dokonce organizuje pomoc takzvaným uprchlíkům, vozí jim věci, které potom migranti zahazují a cítí přitom hřejivý pocit, že dělají něco záslužného.

Jako příklad můžu uvést Barboru Antonovou, jednu z hlavních představitelek multikulturního a neomarxistického hnutí Žít Brno.

Ta nedokázala, nebo spíš nechtěla, do dneška odpovědět na prostou otázku: Z jakého důvodu vlastně pomáháte muslimské migraci a tím šíření islámu v Evropě, když islám je rasistická ideologie, která dělí lidi na věřící a nevěřící a utlačuje, diskriminuje a dokonce zabíjí příslušníky menšin, homosexuály, ženy, vyznavače jiných náboženství? Není to tak trochu v rozporu s tím, co hlásáte?

Věřím v ženský rozum

Každopádně věřím v ženský rozum. Ženy jsou tím, kdo dlouhodobě určují vývoj společnosti. Za několik desetiletí udělaly obrovský pokrok v oblastech svých práv, možností, kariér atd. Dokáží se na věci, co se dějí, podívat komplexněji a s rozumem. Tedy pokud se zrovna nejmenují Angela Merkelová.

Věřím, že si německé, švédské, norské, ani jiné další ženy nenechají již dlouho líbit rostoucí sexuální útoky na sebe a pohled na sebe jako na méněcenné bytosti.
Věřím, že ženy přimějí své muže, aby se postavili šílené muslimské kultuře, která staví ženy na úroveň otrokyň.

Pokud mě moje partnerka požádá, abych šel bojovat proti agresivním muslimským migrantům, nebudu váhat.

Autor: Vladimír Kuchař | karma: 42.48 | přečteno: 2699 ×
Poslední články autora