Lucie - dvojnásobná oběť multikulti propagandy

8. 05. 2017 9:01:32
Chudák Lucie. Aniž by si to uvědomovala, stala se dvojnásobnou obětí multikulti propagandy. Šestnáctiletá „Lála“ Myslíková si užila 5 minut slávy. Ale vše je samozřejmě nakonec jinak.

Chudák Lucie. Aniž by si to uvědomovala, stala se dvojnásobnou obětí multikulti propagandy. Šestnáctiletá „Lála“ Myslíková si užila 5 minut slávy. Ale vše je samozřejmě nakonec jinak.

Ta fotka je nepochybně zajímavá, má svou sílu. Na první pohled je situace jasná. Na jedné straně vyholený muž v černém, evidentně rozčílený, který něco důrazně sděluje mladé dívce ve skautské uniformě. Ta vypadá klidně, jako by byla trochu mimo.

Jak to však vypadá na druhý pohled? Po pár dnech vyšlo najevo, že Lála není jen skautka, ale také sympatizantka násilného levicového extremismu, čímž se ostatně nijak netají. Sama Lucie Myslíková uvedla v rozhovoru pro Radio Wave, že šla na demonstraci nacionalistů cíleně provokovat a že ji zajímají antifašistická a feministická témata, bytová situace a squatting.(zdroj:http://www.rozhlas.cz/radiowave/rozhovory/_zprava/ma-smysl-byt-slyset-rika-skautka-lucie-ktera-na-viralni-fotce-stoji-tvari-v-tvar-pruvodu-neonacistu--1723029).

Od malička výchova k multikulti zářným zítřkům

Tohle není o nesouhlasu s Lucčinými názory. Má právo si myslet co chce a zastávat jakýkoliv postoj, diskutovat o něm a legálními prostředky za něj bojovat. Stejně tak, jako nacionalisté a ti, kteří nesouhlasí s ekonomickou migrací a muslimskou invazí do Evropy.

Tohle je o neomarxistické propagandě, která neváhá zneužít kohokoliv a cokoliv ve svůj prospěch.

Lucii je šestnáct let. A v tom věku si naprostá většina lidí svůj světnonázor teprve vytváří. Bohužel čím dál tím více pod vlivem multikulturní a neomarxistické propagandy, která pod rouškou různých vzdělávacích programů, neziskových organizací atd. cíleně proniká již do základních škol.
Lucie za to ani nemůže. Denně je navíc vystavena jednostranným informacím z mainstreamových médií v čele s Českou televizi, Českým rozhlasem či Mladou frontou DNES a jejich světonázoru na svět kolem nás.

Proto Lucie v debatě se svým názorovým protivníkem na fotografii tvrdila, že národ a stát jsou dávno překonaným viděním světa a že je správné, aby pro migranty neexistovaly hranice.

Kdyby neexistoval český národ ve svých svébytných hranicích, neexistovala by ani Lucie. Ale to si samozřejmě děvče s mozkem plným multikulturní propagandy neuvědomuje.

Mimochodem, Lucie prý bojuje proti extremismu bez ohledu na to, zda jde o fašismus či komunismus. Docela rád bych ji viděl vyměňovat si příště názory na jiné extremistické demonstraci, kam by přišla provokovat. Jsem zvědavý, zda by vousatí pánové také zůstali jen u slov.

Nová ikona propagandy, ale jak dlouho?

Lucie o to podle svých slov ani nestojí, nicméně tak jako tak se stala novým miláčkem a hvězdou multikulti propagady. Ale také její obětí. Zřejmě si ani neuvědomuje, co ji to přinese. Nyní si užije 5 minut slávy, nicméně bublina již prakticky splaskla poté, co se ukázalo, že je aktivní příznivkyní násilné krajní levice.

To samozřejmě neomarxistickým ideologům a jejich ochočeným novinářům, kteří okamžitě zavětřili příležitost a začali šířit poselství o statečné Lucii nijak nevadí.

Kola propagandy se roztočila. Nepochybuji, že z toho státem podporovaná propaganda bude chtít vytěžit co nejvíc. Nominovat fotku na Czech Press Photo. Navrhnout Lálu na státní vyznamenání nebo aspoň cenu Václava Havla.

Celá záležitost začíná připomínat fotografii ze září předloňského roku, na které leží utonulý tříletý syrský chlapec Ajlan Kurdí v písku tureckého pobřeží. Snímek měl podle podporovatelů migrace zcela změnit pohled na migrantskou krizi. Ovšem jen do té doby, dokud se neukázalo, že Ajlanův otec byl pašerák lidí, který se ani neobtěžoval dát svému synovi záchrannou vestu a utekl poté do Iráku.
A tak je to i s Lucií. Ne, není to bojovnice proti násilí a nacionalismu. Je to holka ve vývinu, která šla záměrně provokovat a narušovat legální mítink. Je to dvojnásobná oběť multikulturní propagandy.

Dodatek 9.5.

Manipulátoři z řad multiulti levice se snaží z kauzy těžit dál a dál. Chudákovi Lále, nevinné dívce, prý někdo vyhrožuje na sociálních sítích. Partička kolem Žít Brno (aktivita Brno blokuje) za Lucii naformulovala prohlášení, kde mimo jiné stojí "Považuji za alarmující, že je lidem, kteří se nenásilně staví za hodnoty humanity a proti nenávisti a fašismu, veřejně vyhrožováno násilím."

Tak ještě jednou, pro jistotu:

- Lucie je sympatizantka nebo možná dokonce členka levicového extremismu, který vyznává násilí - na oblečení nosí symbol, kde jeden člověk kope do hlavy druhého člověk kvůli odlišnému názoru.

- Lucie podle svých slov šla cíleně narušovat a provokovat na legálně povolený mítink, protože jak řekla "se mi nelíbilo, že tam ti lidé vůbec jsou".



Autor: Vladimír Kuchař | pondělí 8.5.2017 9:01 | karma článku: 44.97 | přečteno: 4226x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 9.05 | Přečteno: 134 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 563 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 17 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4021
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...