Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46a27n 22R26á63ž

15. 11. 2015 14:15

Pokritci, kteří si jeli honit své ego na maďarské hranice, kde ostentativně dávali ilegálům buchty, jsou jen vyprázdnění exhibicionalisté. Když půjdou pomáhat do hospicu někde v Čechách, či na Moravě a věnují tolik soucítění, jako mají s běžencích i  svými spoluobčanům, kteří v osamění čekají na smrt, a poslední chvíle jim svou empatickou  přítomností ulehčili, zasloužili by respekt a podporu.

Idiotskymi gesty, jako předvádějí figurky z Žít Brno (viz obrázek) vzbuzují maximálně odpor slušných lidí.

2 0
možnosti
Foto

K44a27r51e30l 88M37á52d95l89e

15. 11. 2015 10:49

Ale vždyť oni jsou chudáčci takoví zmoklí a vysílení, ty jejich dětičky mají tak smutňoučká očička a všichni jsou tak vděční za suchou mikinu a halal bagetu, kdyby je konvičkovci viděli na vlastní oči, tak by jim ta jejich okoralá extrémistická srdce zjihla....

0 0
možnosti

Mé životní zkušenosti jsou možná jiné než životní zkušenosti pana autora a než prvního účastníka této diskuse pana Dvořáčka. Jakkoli souhlasím s jejich  názory z 90%, tak já nepovažuji ty fanatiky za zaslepené, což je názor pana autora, ale na rozdíl od pana Dvořáčka je nepovažuji ani za placené. Na základě svých životních zkušeností si myslím, že se jedná převážně o lidi s hysterickými geny a s touhou být teatrálně středem pozornosti. Když jsou tyto tendence v člověku silné, touží potom za každou cenu, tedy i za cenu předstírané osobní hlouposti. Oni chtějí působit dojmem mýlícího se hlupáka, protože i to je v jejich očích lepší než být anonymními a v davu naprosto tuctovými jedinci.

Takových lidí jsem v životě poznal více než skutečných zaslepenců nebo než těch, kteří se dají koupit.

Možná pan autor nebo pan Dvořáček poznali více skutečných zaslepenců nebo skutečných zaplacených zrádců a jejich životní zkušenosti tedy jsou takové, že je vedly k jejich názorům. Já jsem však narážel více na lidi teatrální a hysterické, a proto můj názor je tento.

4 0
možnosti

Ja si dovolim zareagovat a podivat se sireji na vyraz 'placeni'. Clovek nemusi byt primo placen. Staci, kdyz mu jsou zpristupneny, zaplaceny prostredky, pro sireni cehohokoliv, na nemz se muze realizovat, ci kompenzovat si tak cokoliv. Treba v pojeti, jake uvadite vy. Iniciativy obecne receno jsou pak zaplacene.

0 0
možnosti

R^Tihle lidé si neuvědomí nikdy nic, jsou to totiž také fanatici a od těch nečekejte ani tu nejmenší sebereflexi.

4 0
možnosti

D56a62v22i76d 24H30o50l20e19c

15. 11. 2015 10:04

někde jsem četl,že asi 5 až 10% migrantů jsou cvičení válečníci. Je jen otázkou času kdy je zblbne radikální imám v mešitě a pošle je do svaté války.

1 0
možnosti

Nemusí tam být odporovací spojka.Je dost možné,že ti lidé z těchto spolků spojují příjemné a užitečným.Prostě proč si nevyhodit z kopejtka za peníze druhých.

2 0
možnosti

netrefil jsem vlákno - je to na p. Dvořáčka.

0 0
možnosti

Dobry clanek jen s nejakymi nepresnostmi. Napr. v posledni vete. Takze placeni nebo zaslepeni? Vyraz zaslepeni v posledni vete by si patrne zaslouzil zmenit.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS