Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J98a18n 87K15o55v61á53ř

19. 6. 2016 20:49

Ale oni to moc dobře pochopili. Jen vy nechápete, že oni to nedělají z dobrého úmyslu. Oni vymyslí něco, z čeho kápne pár miliónů dotací. Ideálně desítek miliónů. Pak se domluví se správnou neziskovkou, ve které dostanou super místa bráchové, sestry, manželky a další. A přes tu se to propere. A nebo se rovnou domluví s neziskovou, že malá domů je nějaké to procento. Neziskovka si nic takového nedovolí ohlásit, jinak by se odstřihla navěky od peněz. A protože kontrolu provádí správní lidé, tak to nikdy nedokážete. A ještě k tomu máte krásný příběh, jak chcete pomáhat znevýhodněným.

14 0
možnosti
JK

J95a23n 77K16o80v10á42ř

19. 6. 2016 20:49

Nějak se to nezařadilo správně.

0 0
možnosti
BP

No a je to nakažlivé.... Ostrava má podobný nápad za 100 milionů...;-€

6 0
možnosti
VN

Tento způsob pomoci je tím nejhorším , co může být.

Pokud chcete někomu opravdu pomoci , je mnohem lepší , když jej naučíte chytat ryby , než když mu tyto ryby budete pokaždé servírovat grilované na talíři.

Divím se , jakou zhovadilost někdo dokázal vymyslet.

Ono už dost často je absurdní a v mnoha městech nefunguje , pokud mají města své byty v klasických panelových domech , kde mají své byty normální-obyčejní lidé. Města jim tam cpou asociály a tito ostatní vlastníci akorát doplácejí na opravy po nich ..

7 0
možnosti
RH

Smutné na tom je, že dobroserové prosazující tahle řešení se stále nedokáží poučit. Solidarita je pěkná vlastnost, bohužel jen do okamžiku dokud je skutečně dobrovolná. Je vaše rozhodnutí zda žebrajícímu bezdomovci dáte peníze či nikoli. Jenže v okamžiku kdy se do "solidarity" vlomil stát a začal ji institucializovat se z toho stala sociální katastrofa.

Výsledek totiž je, že poskytovat někomu peníze dlouhodobě jako "pomoc" nevyhnutelně vede k tomu, že část lidí ztratí motivaci pracovat, a zůstane "na podpoře". Po roce "bez práce" člověk ztrácí pracovní návyky takže už ho nikdo ani zaměstnat nechce. Děti vidí na rodičích že nepotřebují pracovat, peníze dostanou nezávisle na škole takže proč studovat (tím pádem je zajištěno že ani pracovat nebudou protože neseženou práci i kdyby chtěli, protože jsou drazí i za minimální mzdu). K tomu samozřejmě pokračuje "blbnutí" populace, protože zatím co zbytek populace zakládá rodinu kolem 30ti a po, u potomků rodičů závislých na dávkách je to běžné už ve 20ti.

Přesně tohle začalo decimovat černochy v USA před téměř 50ti lety. U nás totéž s cigány. Ve Francii se právě z téhle druhé/třetí generace imigrantů rekrutuje dnešní teroristé. Jenže... i tohle jsou voliči.

11 0
možnosti
Foto

Na ty americké černochy už je zpracováno několik studií a dokonce jejich elity přiznaly, že sociální podpora bylo to nejhorší, co je mohlo potkat. Ti nejlepší, kteří by se vyšvihli, totiž ztratili motivaci a splynuli s těmi ostatními, kteří nikdy motivovaní nebyli, ale díky tomu hynuli na pokraji společnosti. Dnes jsou obojí pozitivně diskriminovaní a jsou jen příjemci podpory a dávek, což jim spolu s politickou korektností zajišťuje nerušené vegetování a hojné množení doprovázené častými excesy, které se tak nesmějí nazývat.

7 0
možnosti
MM

Furt nechápu,jak si mohli Brňáci zvolit něco takového jako je Shit Brno.8-o

26 0
možnosti
PH

Je tu plno studentů a tím pádem na ně navázaných sluníčkářů...

2 0
možnosti
PV

Aneb jak si zajistit levicové voliče... RvRvRv

4 0
možnosti
FB

...já si nemůžu stěžovat. Ale při představě, že bych makal s manželkou za 10 čistého a měl problém uživit rodinu, po přečtení článku by mě ranila mrtvice. Jednoho dne se někdo strašně nasere a budou tady pogromy... a marxisté typu shit brno budou rozvěšeni po sloupech veřejného osvětlení...

27 0
možnosti
PD

Už je ale načase.

1 0
možnosti
ZN

Já v tom vidím vyklízení brněnského bronxu a pak malá domů s privatizací tamních baráků.

6 0
možnosti
LN

Je to přesné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik