Diskuse

Ženy třeste se, muslimský muž běhá po městě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nožičko R^ a samozřejmě karma.

0 0
možnosti

..... tak Nožička taky dobrý, ale tohle je konópek ze štatlu a jak vidno budka mu fachčí po našem,- ...... normální bělochR^!

0 0
možnosti

Myslím, že v některých aspektech vztahu ženy a muže mají muslimové kyvadlo přesně na opačné straně než je tomu v západní Evropě.

Evropané a Evropanky oficiálně věří, že pokud muž znásilní ženu, tak je vždycky jednoznačným viníkem muž, a příliš se už nezkoumá, co onomu znásilnění předcházelo. A muslimové naopak oficiálně věří tomu, že viníkem byla žena.

Myslím, že ale existuje mnoho muslimů, kteří ve skutečnosti vědí, že žena rozhodně není viníkem znásilnění. A naopak existuje jistě mnoho Evropanů, kteří tuší, že ženino chování může znásilnění vyvolat nebo k němu alespoň přispět. Viz. příklad onoho ředitele německého gymnázia, v jehož tělocvičně byli ubytovaní uprchlíci a on varoval studentky, aby nechodily vyzývavě oblečené...

A vzhledem k tomu, že muslimský postoj vychází z koránu, zatímco evropský z feminismu, tak bych řekl, že v některých aspektech se feminismus a islám až zast tak moc neliší. Alespoň svou nelogičností a útočností.

6 0
možnosti

Za blbost se vždy platí. Předpokládám, že Němci ještě nejsou tak vymatlaní jako Švédové či Francouzi, kteří jim ty ženské přivážejí pomalu v černém kočáru, jak to známe z pohádek o dracích a o obětech je zakázáno mluvit

7 0
možnosti
Foto

Teplice nejsou zas tak daleko.

2 0
možnosti

Velmi výstižný článek k obohacující migraci.DávámR^

11 0
možnosti
Foto

Správné Brněnské štatlař!

Karma! R^

12 0
možnosti