Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Děkuji všem za názory a připomínky. I můj opakovaný blog byl soudružkou Janků stažen, s ještě směšnějšími odůvodněními.

Každopádně boj za možnost pojmenovat skutečnosti pravdivými slovy nevzdávám.

0 0
možnosti
Foto

Dost dobrá práce.R^ Karma. Docela mě těší představa adminů, jak si s takto suprově odzdrojovaným článkem, který se ovšem vymyká redakčnímu světonázoru, nevědí rady a kroutí se jako baletky...;-DR^

0 0
možnosti
DC

Ta Tereza Janků je evidentní následkyní komunistických cenzorů. Přitom celá její redakce idnes nám tady dlouhodobě lže ("evropané uprchlíky vítají ", " přicházejí k nám samí doktoři a inženýři ",...).

0 0
možnosti

Tak mi připadá, zda pan Polický není pseudonym paní Janků.

0 0
možnosti
EP

To víte, podporovatelé imigrace smějí sprostě v blogu lhát, popřípadě nadávat celému národu do nácků, zatímco odpůrci musí téměř psát dizertační práci.

0 0
možnosti
Foto

JAK konkrétně budete bojovat?

1 0
možnosti
Foto

Asi tak, jako by měl bojovat mužský Tvého srdce za Tebe...

0 0
možnosti
JL

Ano svoboda projevu je fajn, ale máme tu nějaké zákony - jeden z nich chrání národnostní skupiny a náboženské skupiny. Takže cenzurní zásah ze strany Idnes byl vlastně logický. Nicméně pravda je důležitější než snaha dodržovat tradice a koncepty, které jsou právě v módě. Za rok, za dva budou v módě zase jiné koncepty, třeba že příliš mnoho muslimů v Evropě, je problém. Vyplývá to z logiky věci, ale nelze to jen tak říci, protože to odporuje současnému konceptu západní Evropy, potažmo EU. Zatím...

0 0
možnosti
RP

A co teprve až začne teplo a uvidí ženy v minisukních a tričkách na raminka, to potom ten přetlak neudrží vůbec. V Evropě je strach z atentátů, ale možná to co imigranti o Silvestra předvedli vzbudí daleko větší odpor národa k nim , protože se to týká jejich žen a dcer.

KarmaR^.

5 0
možnosti
JR

J84a21n 69R16á92ž

6. 1. 2016 21:46

Po "provalu", že se Sobotka musí předem zeptat Merkelové, co může říci a co ne, aby se jí to líbilo, se situace s cenzurováním blogů nemůže zlepšit. Slíš očekávám zpřísnění režimu.

Vždyť i nikým nevolení bruselští úředníci budou kontrolovat, jestli volená vláda členského státu rozhoduje podle toho, co oni nazvou " Evropské hodnoty". Viz prohlášení Evropské komise k rozhodování polské vlády.

11 0
možnosti
JL

Je prostě určitý rozdíl mezi Sobotkou a Orbánem stejně jako mezi Čechy, Moravany a Maďary. Asi stejně jako je rozdíl mezi roky 1956 a 1968.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik