Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, ten nejvýstižnější termín v češtině je "nemravné". Židé říkají chucpe. Hoch pláče a naříká, že se k němu u soudu nechovají hezky, protože je oboustranný sirotek. Neříká už ovšem, že své rodiče zabil. Diskriminace většiny, která pracuje, často s nasazením posledních sil udržuje nějaký standard a může ji potopit třeba neúmyslně opomenutá složenka a exekuce. Vedle toho příslušníci menšiny již ve třetí či čtvrté generaci nepracují, domnívají se, že někde na úrovni sv. Petra existuje zařízení, jež sesílá dávky, na které mají prostě nárok, ale gadžové se je o ně snaží připravit. Byt zadarmo neberou jako pobídku či výzvu, ale jako samozřejmost. Ti kurátoři tam s nimi budou zejména proto, aby hned nevytrhali radiátory a neodnesli je do sběru, nedělali si oheň v kuchyni na podlaze a nekáleli do nepoužívané šatny.

53 0
možnosti
JJ

Proto se nejspíš začínají hlásit k jinému náboženství. :-) Tam to platí oficielně.Pak následuje poslední stupeň:

"Džihád".:-/

3 1
možnosti
JR

J11a58n 52R59á60ž

16. 6. 2016 19:39

Pan uvolněný zastupitel Freund je mentálne horší vydání Matěje Stropnického. Jeho nápady jsou debilní, drahé a vůči sociálně stabilizovaným občanům Brna, neskutečně nemravné. Jenže ANO potřebuje to obskurní Shit (Žít) Brno aby mohlo vládnout a proto Freundovi jeho bláznivé nápady odhlasují.

Zmiňovaných 20 milionů je jen zlomek toho, co budu stát všechny sociální byty podle plánů pana Freunda, a náklady na dotovaný provoz tak budou v budoucnu dosahovat neuvěřitelných částek. Noví obyvatelé budou mít totiž dotované i t.zv. inkaso (voda, elektřina, topení) , což u Cikánů vždy dosahuje nádobku nákladů obyvatel, kteří to hradí že svého.

O tom, že noví spolubydlící zničí pohodu v domě a naprosto vykolejí zavedený způsob užívání domu, se nemá cenu zmiňovat. A jak se bude řešit, až za novými nájemníky přijede na "dočasnou" návštěvu jejich mnohočetné příbuzenstvo, také nikdo neví.

45 0
možnosti
LN

Ono totiž jde těm organizátorům pouze o to, aby mohli oni sami pořádně cucat z přidělených grantů. Jen to balí do přihlouplých názvů projektů ze států, kde si to mohou dovolit. Hauzingfrst. :-/

4 0
možnosti
JC

Až se všichni "sociálněproblémoví" lidé z Čech i Moravy přestěhují do Brna, všem se nám uleví (kromě autochtonních Brňanů ovšem).

14 0
možnosti
MV

Šmarjá jen to ne, zatím je tady pěkně, pokud se vyhýbáte Bronxu a okolí ...

2 0
možnosti
MS

V Australii se problem s neplacenim najmu nezamestnanych a socialne slabych lidi zavislych na davkach resi tak, ze cenu najmu strhne australska "socialka" primo ze socialni davky, posle primo majiteli bytu a zbytek penez pak prevede tomu cloveku na ucet.

16 0
možnosti
Foto

Jo, jenže u nás se nahlásí 40 tis. nájem, sociálka to zaplatí a šábne se nájemník s pronajímatelem.

0 0
možnosti
Foto

Dobře jste to napsal.R^Karma.

19 0
možnosti
JF

J12a22n 18F49r40o91l11í31k

16. 6. 2016 11:33

Nic proti přidělování sociálních bytů chudým. Proč jsou ale diskriminováni povinnou spoluprací s IQ Roma servis? Co na to soudružka Šabatová?

21 0
možnosti
JL

Dlouhodobě žasnu nad politikou státu, která odměňuje nezodpovědnost až kriminální chování, zatímco urputně hází klacky pod nohy všem, kdo se živí prací a peníze spoří, případně investují, místo aby je prochlastali a naházeli do automatů. Zkuste po letech v zaměstnání přijít o práci, nesehnat ji v době pobíhání po ÚP a potom požádat o sociální dávky. Máte dům, auto, počítač? Nedostanete od státu ani korunu, dokud nebudete s holým zadkem po litrech denně chlastat krabicové víno na ubytovně.

67 1
možnosti
JF

J17a59n 42F12r48o54l43í68k

16. 6. 2016 11:34

Si brňáci zvolili Hnít Krno tak mají co chtěli.;-D

12 0
možnosti
PB

P71e25t78r 18B34ü31r63g30e81r

16. 6. 2016 10:55

...vybaví se mi útržek ze vzpomínek samorostlého dobrodruha a cestovatele Eskyma Wenzela z prvorepublikových nebo rakousko-uherských časů. Myslím že to byl Moravák, možná i Brňák.

No a ten si vyčítal, že pomohl někde na Aljašce dvěma zkrachovalým existencím. Udělal totiž docela překvapivý závěr: "Já jsem jim pomohl, a oni si tak zvykli na to, že se nemusí postarat - buď něco ukradli, nebo vyžebrali, až do konce jejich života!"

20 0
možnosti
Foto

Nikoli Wenzel, nýbrž Welzl. Jan Eskymo Welzl se narodil ve Zlíně.

Viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Eskymo_Welzl

Jinak za příspěvek +R^

6 0
možnosti
EB

Je to socialistický nesmyslný experiment. Cikány je nutno vést k práci a pořádku, i když je to téměř nemožné se o to snažit.

34 0
možnosti
Foto

Nemožné, ale nutné. I já s tím mám nějakou zkušenost a ta říká, že když se jim trochu přitáhnou otěže, je lépe a když se povolí, tak hůře.

Ale ono to tak platí skoro u každého, jen u nich je to daleko vyvinutější.

1 0
možnosti
EK

Tady pomůže už jenom defenestrace.

21 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik