Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Žít Brno je sesterská organizace ANO. Ty stamiliony co rozhází na neziskovky a nesmyslné projekty , sloužící k vydojení státních peněz , jsou jen držhubné z ANO.

0 0
možnosti
TV

nejdřív mi to přišlo nesmyslné, údajně to ale kdesi v USA zafungovalo a problémové rodiny to nakoplo k vlastní aktivitě. Tak jsem zvědavý na ty výsledky u nás....

0 0
možnosti
RP

Je to velký HNUS co se tady děje.

Za článek KARMUR^

2 0
možnosti
LK

Na radnicích sedí to, co jsme si tam zvolili.... Pravda, někdy je výběr, no... trošku komplikovaný, jako rozhodnout se, jestli chci facku zprava nebo zleva... ale pořád je to naše volba. Takže nenadávat doma nebo u půlitru v hospodě a jít k volbám, to za prvý... Za druhý, nenechat si všechna tahle pochybná "šméčka" líbit a do "našich" politiků tepat tepat tepat.... nenechat je vydechnou.. jsou tam přece za naše prachy a pro nás. Tak jim to připomeňme.

1 0
možnosti
TN

Celý tento nesmysl má prý přijít na něco okolo 800 !!!! milionů, první byty jsou jen začátek. Na normální pracující lidi mají aktivisti z HnítBrno a Zelených jen slova pohrdání, chtějí je zatížit ještě daleko více vyššími poplatky za všecho možné, znemožnit jim v podstatě pohyb po městě, zřídit (samozřejmě) placené parkovací zóny. Ovšem pokud jste jejich kamarád z (ne)ziskovky, tak dostanete přednost při pronajímání různých městských zařízení a provozoven, máte zadarmo třeba reklamu na citylightech na zastávkách ("zlí" podnikatelé samozřejmě platí plnou sazbu). A zkuste si něco řešit s úředníky z radnice Brno-Střed jako poslední beseda na téma rezidentního parkování. Všichni nadávají na předchozí vedení města, ale to zdaleka nebylo tak nechutné jako tohle...Rv Jinak za článek velké plus

8 0
možnosti
JN

Jedním z problémů je to, že všichni akorát nadáváme tady v diskuzi. Pojďme raději uspořádat nějaký veřejný protest, aby si toho všimla radnice i média. Tím tichým brbláním tady se nic nespraví a ještě to vypadá, že nám to vlastně nevadí.

1 0
možnosti
PH

Chudáci ti lidé, ke kterým se tyhle rodinky do domů nastěhují...

5 0
možnosti
AW

IQ Roma servis - ten název vymyslel nějaký recesista ne? Jinak zoufalství, jak lze vyhazovat peníze sebrané daňovým poplatníkům.

9 0
možnosti
LB

Co na to lidé, kteří celý život pracují, platí nájemné nebo hypotéku ? Tí budú do hlbokej noci počúvať cigánsky bašavel a bude sa im tak výborne včas ráno vstávať do práce, ved na byty zadarmo musí niekto zarobiť. Táto zvrhlosť si už žiada radikálne riešenie.

11 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik